Säkerhet och integritet
Vi uppskattar ditt besök på vår hemsida och ditt intresse för våra produkter. Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker vår webbplats och försäkra dig om att din personliga information på ett säkert sätt av oss som controller.
Vi strävar efter att skydda din integritet. Du kan gå till de flesta sidor på vår webbplats utan att ge oss någon information om dig själv. Men ibland vi behöver information för att tillhandahålla tjänster som du begär, och detta uttalande om skydd av personuppgifter ger information om datainsamling och användning av data i sådana situationer.

Insamling av personlig information
Vi samlar också in viss information om din hårdvara och mjukvara. Denna information kan vara: din IP-adress, typ av webbläsare, operativsystem, domännamn, acces tid och extern webbadress. Den här informationen används för att driva tjänsten, för att upprätthålla tjänsternas kvalitet och för att kunna leverera statistik om användningen av vår webbplats.

Användning av personlig information
Vi använder personuppgifter för följande ändamål:
- För att säkerställa att webbplatsen uppfyller dina behov.
- För att kunna leverera produkter och tjänster, såsom nyhetsbrev, specialerbjudanden och annan information som du begär eller köp.
- För att hjälpa oss att skapa och publicera innehåll är mest relevant för dig.
- För att göra dig uppmärksam på nya produkter, specialerbjudanden, uppdaterad information och andra nya tjänster från oss, om du begär det.

Kontroll av personuppgifter
När du registrerar dig, eller på annat sätt ge oss personlig information, kommer vi inte att dela denna information med tredje part utan din tillåtelse, förutom de begränsade undantag som redan är noterade. Uppgifterna kommer endast att användas för de syften som nämns ovan. Om du registrerar dig, du berätta hur eller om du vill att vi ska kommunicera med dig.

Tillgång till personuppgifter
Vi ger dig möjlighet att se till att din personliga information är korrekt och aktuell. Om du registrerar dig på vår hemsida kommer att ha en fullständig översikt över din beställning när som helst.

Vänligen kontakta oss om du har synpunkter på detta.

 

Bedre Inneklima AS, Sandefjord, Norge.
Telefon +47 - 33 47 01 00