Infravärme

Opranic infrarød terassevarmer Optimal mellanvågs värmestrålning med hög effektivitet som ger en mjuk, behaglig värme.
Infravärmare för vägg eller tak montering med termostatstyrning eller effekt reglering med fjärrkontroll för utomhus eller inomhus bruk. Den patenterade infravärme tekniken värmer objekt direkt utan att värma upp luften i miljön vilket undviker energislöseri samt behåller luftfuktigheten vid inomhus bruk. Filamentet ger ett svagt orange sken där den effektiva värmestrålningen har en hög absorberings grad av människor och de flesta föremål.

Användningsområden
Opranic infravärmare är avsedd att ge komfortabel värme till uteplatser, terrasser, verandor, restauranger och andra halvöppna områden på ett effektift och behagligt sätt. Även innomhus miljöer eller större utrymmen såsom garage, källare, butiker eller lager kan effektivt och bekvämt värmas upp med Opranic infraröd värmeteknik.Konstruktionen är av dubbla lager aluminium och chassit uppnår maximalt ca: 75 grader vid full effekt, vilket gör produkten väl lämpad för montering under solskyddsmarkiser (eller annat känsligt material) utan att lämna några märken på materialet bakom värmaren. Opranic Nova serien är skyddad för väta (IP34) och kan monteras utomhus (balkonger, terrasser, m.m.) för året runt bruk. Materialen är rostskyddade och av hög klass och konstruerad att hålla i många år med full effektivitet.

Hälsosam och effektiv värme
Det är också hälsosamt för den mänskliga huden genom att den ökar blodcirkulationen och inte innehåller några skadliga strålar. Med Opranic infravärmare får man en behaglig, billig värme i varje hem och varje kommersiell miljö. De är säkra att använda både utomhus och inomhus, så att du kan njuta av en ren, effektiv, och hälsosam värme!

Specifikationer Nova mellanvågs värmestrålning
Brinntid: 6000 timmar Garanti: Två år
IP Skydd: IP34 Färg: Ljus Brons
Fjärrkontroll: Ja för “R” modeller Termostat: Ja för “T” modeller
Justerbar effekt: Ja för “R” modeller Installeras: Vägg, tak eller stativ
IR-Teknik: Mellanvågsteknik Inomhus / Utomhus: Ja / Ja