Skolstart och arbetsstart

Undvik virussmitta på arbetsplats

Undvik onödiga sjukdomar när skola och arbete åter tar fart efter sommaren.

Många har längtat, andra har lite tuffare att komma upp den dagen då det åter är dags att åka till skolan eller jobbet efter ledighet och semester.

Om vi ser till hur 2020 har varit hittills så har vi alla tagit extra åtgärder för att undvika att smittas och smitta andra genom virus och bakterier.

Vi har i många år jobbat med att just eliminera virus och bakterier från rum och på så sätt minskat sjukdomar och sjukdomsspridning.

Om vi kan fortsätta att vara duktiga att undvika kontakt och använda handsprit och olika desinfektionsprodukter så undviker vi droppsmittor, men för att undvika luftburna partiklar så krävs det att vi filtrerar bort dessa och det kan vi göra tack vare rätt luftrenare som med hjälp av olika filter fångar upp dessa partiklar så att vi slipper andas in dem eller få dem på kroppen.

Många virus och bakterier är luftburna och man har nu även konstaterat att COVID-19 kan smitta genom luften. Därför rekommenderar vi att säkra arbetsplatser och hem med luftrenare som renar luften virus och bakterier.

Tack vare HEPA-13 filter så kan vi reducera antalet farliga partiklar med nästan 100%, vilket leder till att färre människor smittas.

Skapa en säkrare tillvaro med rätt luftrenare och glöm inte bort att fortsätta använda handsprit – tillsammans kan vi alla hjälpas åt att minska sjukdomar och spridningen av dessa.

Nedan finner ni våra rekommenderade produkter till både hem och mindre kontor.